Verhuizen

Zoals bekend moet informatica voor september het gebouw Blauwborgje 3 verlaten en verhuizen naar het nieuwe Bernoulliborg. Ook het stafbureau verhuist, maar wel pas in oktober, naar datzelfde gebouw. Voor mij dus tweemaal verhuizen en tweemaal naar hetzelfde gebouw. In plaats van twee kamers in één gebouw heb ik daarom afgesproken alleen mijn kamer bij het stafbureau te behouden en geen kamer bij informatica meer te betrekken. De zaken uit IWI 122 worden nu vooralsnog eerst opgeslagen.

Twee maal verhuizen betekent overigens wel tweemaal inpakken en opruimen.
Gisteren ben ik eindelijk begonnen aan het opruimen van mijn kamer bij informatica. Ik ben begonnen met een grote schoonmaak. Veel dingen weggegooid dus: op een gegeven ogenblik had ik zo’n beetje in mijn eentje een hele afvalcontainer vol met oud papier, dat is zeker een kubieke meter papier!. Veel oude proceedings en onderzoekszaken e.d. die ik al jaren niet meer ingekeken heb. Weg ermee dus. Een hele meter studiegidsen die ik, nu ik geen studieadviseur meer ben, toch nooit meer inkijk. Weg ermee dus. Ook veel documenten op papier die ik ook digitaal in mijn bezit heb. Weg ermee dus.
Dat alles scheelt uiteindelijk inpakken in dozen en weer uitpakken en een plaats voor vinden in de nieuwe kamer.

Naast nog een stapel oude proefschriften van mijzelf (daar bewaar ik toch nog maar een paar van…) kwam ik ook nog een paar kopieën tegen van mijn afstudeerverslag. Toentertijd nog op een typemachine ingetikt en met de hand de symbolen erin gezet! In 1982 had je nog geen tekstverwerkers en in elk geval zeker nog geen TeX.

Binnenkort ga ik aan het inpakken: kijken hoeveel verhuisdozen ik nog vol krijg…