Over deze pagina’s

Dit is feitelijk mijn derde weblog. Eerder gehost door informatica op www.cs.rug.nl, de tweede op mijn eigen domein. De eerste installatie daarvan kostte wat zweet en tranen vanwege restricties van mijn webhost, maar hij doet het! Sinds oktober 2009 draait mijn website bij een andere host en kon ik eindelijk over naar de meest recente wordpress-versie voor deze log: lang tegenop gezien, maar feitelijk in vijf minuten geregeld, incl. het overzetten van de sql-database naar een andere mysql-server.

Op deze weblog zal ik op onregelmatige momenten mijn mening verkondigen over zaken die me bezig houden, zowel vanuit mijn functies aan de Rijksuniversiteit Groningen (docent Informatica en stafmedewerker faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen) als persoonlijke zaken (zie bijvoorbeeld onder de kopjes Bedum en politiek).

Vanzelfsprekend ben ik benieuwd naar reacties. Spam wordt direct gefilterd en anonieme reacties gaan direct naar de prullenbak!

2 reacties op “Over deze pagina’s

 1. Hoi Rein,

  Ik lees jouw blog over de waarderegeling van de NAM. Nu ben ik daar ook zelf mee bezig.
  En net zoals jij schreef het valt niet mee om een goede onafhankelijke makelaar te vinden.
  Jij had goede ervaring met de door jou aangewezen deskundige.
  Wil jij mij de naam van de makelaar geven zodat ik hem ook voor mijn driedeskundigenonderzoek kan benaderen

  in afwachting van jouw bericht

  Met vriendelijke groet

  Peter

 2. Beste Rein,
  Net als jij hebben wij een erg laag aanbod van de NAM gekregen ter compensatie van de waardevermindering van onze woning. Net als jij kozen wij voor de driedeskundigentaxatie. Ik vind het alleen moeilijk om een keuze te maken voor een makelaar die “:naast” ons gaat staan. Wie kozen jullie?
  Alvast bedankt voor je aandacht, Wout Sorgdrager