Mijn honderdste

Dit is welgeteld mijn honderdste bericht op mijn eigen weblog.
Vanaf 2004 actief als weblogger, hoewel: actief?? 100 berichten over twee-en-een-half jaar is niet zoveel.

Veel van mijn berichten betreffen de plaatselijke politiek, helaas, het is niet anders: ik heb daar zo langzamerhand behoorlijk uitgesproken meningen over. Jammer dat de plaatselijke politiek niet beter inspringt op de mening van bewoners van hun gemeente.

Mogelijk ga ik de komende tijd wat meer schrijven over mijn nieuwe functie als demand manager. Als een soort account manager of it-hoofd zonder it-afdeling van de faculteit ben ik de contactpersoon tussen de serviceverlener CIT (Donald Smids Centrum voor Informatie Technologie, het voormalige rekencentrum zeg maar) aan de ene kant en de faculteit als klant aan de andere kant.
De zo bedachte structuur moet nog wel vorm krijgen. De demand managers weten nog niet goed wat hun functie precies inhoudt en het CIT is organisatorisch dan wel vanaf 1 april operationeel, maar inhoudelijk en functioneel gaan de veranderingen een stuk langzamer.
De gemiddelde RUG-medewerker merkt er dan ook nog niet zoveel van: helpdeskmedewerkers zitten in het algemeen nog op dezelfde plaats, maar achter de schermen worden verzoeken en vragen wel doorgespeeld maar blijven soms ongewild op een verkeerd bureau liggen omdat de persoon in kwestie elders aan het werk is gesteld.

3 reacties op “Mijn honderdste

  1. Leuk dat ik op je weblog kan lezen dat de demand manager organisatie nog niet geheel duidelijk is.
    Ben benieuwd naar de verdere ontwikkelingen. En druk .. daar kan ik inkomen.
    Tot donderdag maar weer.